са първи на изборите, доведоха ни дотук след поредни

...
 са първи на изборите, доведоха ни дотук след поредни
Коментари Харесай

Венко Сабрутев : ГЕРБ е токсична партия, с която никой не иска да се коалира


" са първи на изборите, доведоха ни дотук след следващи избори и по тази причина в този момент са длъжни да образуват кабинет, тъй като България се нуждае от постоянен кабинет ". Това съобщи в ефира на Нова тв Венко Сабрутев от " ".

" е токсична партия, с която никой не желае да се коалира, те бягат от отговорност. Видяхме няколко послания от тях- първо споделиха, че ще пратят пратеници за диалози с нас, ние отказахме да се коалираме с тях, след това споделиха, че не желаят коалиция с нас и в този момент ние не можем да разберем какво желаят да ни кажат ", счита още той.

" Избирателите вземат решение коя е първата политическа мощ и кой ще ги ръководи, предходната година бяхме в сходна на обстановка и успяхме мъчно, но направихме кабинет ", изясни още Сабрутев.

" Ако не сформира кабинет, ще значи, че гласуваш за и получавш несформирано държавно управление ", добави той.

Те се пробват да намерят в другите партии виновност по тази причина, че не могат да сформират държавно управление. Пак дублирам извънредно мъчно ние сформирахме кабинет и то с партии, които даже не си приказваха.

И разясни, че няма как да се работи с, тъй като те са синоним на корупцията, токсична пратия и няма какво да си кажат: " Ще гласуваме срещу правителствао на, само че ще работим старателно и задълбочено ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР